stilling

Dyrepensjonater.no   

Vi gjør det enklere for deg å lete

Søker jobb/Ledig stilling:

Bm.:160819

Hei! Jeg er en jente på 21 år fra Ski kommune. Jeg har et stort ønske om å jobbe med dyr i mitt kommende friår, da det er noe jeg brenner for og anser som givende og viktig. Jeg er åpen for det meste, og svært læringsvillig og ikke redd for å ta i et tak. Planen er å jobbe et helt år nå, for deretter å begynne å studere til neste år. Dersom det er en mulighet for å jobbe i en kennel, et dyrepensjonat, eller på en dyreklinikk som assistent o.l er jeg svært interessert og mottakelig for dette. 

 
 
 
 
 
 

Har du en ledig stilling eller praksisplass? Alle annonser og svar, blir formidlet via dyrepensjonater.no - Send ditt tilbud på svarskjemaet under.Personvernpolicy.


Personopplysninger er informasjon som identifiserer deg, f.eks. navnet ditt, e-postadressen eller postadressen din.


dyrepensjonater.no lagrer ikke dine personopplysninger, unntatt når du spesifikt opplyser om denne informasjonen (f.eks. når du registrerer deg for jobbsøknad, ledige stillinger, e-postnyhetsbrev, deltar i en undersøkelse eller konkurranse, bestiller brosjyrer eller kontakter oss om informasjon) og samtykker i vår bruk av denne.


Vi lagrer, bruker eller overfører dine personopplysninger i samsvar med ditt samtykke og i det omfang – med hensyn til innhold og tid –  som behøves i hvert enkelt tilfelle, f.eks. for å svare på spørsmål du måtte ha, respondere på forespørsler eller for å informere deg om resultatet av en konkurranse.


For å kunne gjøre dette, kan det være nødvendig for dyrepensjonater.no å overføre personopplysninger til eksterne tjenesteleverandører for videre databehandling. Tjenesteleverandører kan f.eks. oppgaver i forbindelse med utsending av varer, distribusjon av reklamemateriell eller ved konkurranser. dyrepensjonater.no krever at disse partene samtykker i å behandle personopplysninger i henhold til våre instrukser og i samsvar med denne datasikkerhetsavtalen.


dyrepensjonater.no garanterer at vi ikke vil selge eller videregi dine personopplysninger til tredjepart. Vi kan imidlertid bli nødt til å videregi informasjon om deg hvis loven eller offentlig myndighet skulle pålegge oss dette.