stilling

Vi gjør det enklere for deg å lete.

Har du en ledig stilling? Alle annonser og svar, blir formidlet via dyrepensjonater.no - Send ditt tilbud på svarskjemaet under.

Søker ledig stilling i et dyrepensjonat. Helst med hund og katt. Er 38 år og har bakgrunn som sykepleier. Bor i Rælingen.

Bill.mrk.: 20181

 
 
 
 
 

 

 

Personvernpolicy.

 

Personopplysninger er informasjon som identifiserer deg, f.eks. navnet ditt, e-postadressen eller postadressen din.

 

dyrepensjonater.no lagrer ikke dine personopplysninger, unntatt når du spesifikt opplyser om denne informasjonen (f.eks. når du registrerer deg for jobbsøknad, ledige stillinger, e-postnyhetsbrev, deltar i en undersøkelse eller konkurranse, bestiller brosjyrer eller kontakter oss om informasjon) og samtykker i vår bruk av denne.

 

Vi lagrer, bruker eller overfører dine personopplysninger i samsvar med ditt samtykke og i det omfang – med hensyn til innhold og tid – som behøves i hvert enkelt tilfelle, f.eks. for å svare på spørsmål du måtte ha, respondere på forespørsler eller for å informere deg om resultatet av en konkurranse.

 

For å kunne gjøre dette, kan det være nødvendig for dyrepensjonater.no å overføre personopplysninger til eksterne tjenesteleverandører for videre databehandling. Tjenesteleverandører kan f.eks. oppgaver i forbindelse med utsending av varer, distribusjon av reklamemateriell eller ved konkurranser. dyrepensjonater.no krever at disse partene samtykker i å behandle personopplysninger i henhold til våre instrukser og i samsvar med denne datasikkerhetsavtalen.

 

dyrepensjonater.no garanterer at vi ikke vil selge eller videregi dine personopplysninger til tredjepart. Vi kan imidlertid bli nødt til å videregi informasjon om deg hvis loven eller offentlig myndighet skulle pålegge oss dette.